3 NAP MISKOLCON

Miskolc a legjobb úti cél, ha három napod is van élményszerzésre! 
Reggelizz történelmi múltú épületek árnyékában, Miskolc több mint egy kilométer hosszú belvárosi sétálóutcáján! 
Délelőtt irány Lillafüred! A túrát megteheted tömegközlekedéssel, kétkerekűvel, vagy akár kisvonattal is. Kisvonattal hegyoldalban, alagutakon és szoroson át vezet az út egy gyönyörű panorámához, amit a Palotaszálló és függőkertje, Magyarország legmagasabb vízesése és a Hámori-tó nyújt neked! A függőkerten végigsétálva, a vízesés közelébe juthatsz! Aktívan töltenéd a napot? A Hámori sziklafalon mászhatsz, a Bükkben túrázhatsz, a Hámori-tavon csónakázhatsz! Megtekintheted az Anna-barlang vagy a Szent István-barlang csodáit is! Gyermeked is veled érkezett? Az Erzsébet sétányt követve a Lillafüredi Libegőpark várja a legbátrabbakat! Az aktív kikapcsolódás okozta fáradságot a Palotaszálló teraszán is kipihenheted, az ételajánlatukra pedig nem lesz panasz! 
Másnap fedezd fel Diósgyőrt és környékét! Délelőtt itt töltődj fel, aztán tűzd ki célul, hogy megnézed a Miskolc Állatkert csaknem 700 egyedét! Képzeld, a kedvencedet még örökbe is fogadhatod! 
A harmadik napon ismerd meg a belváros nevezetességeit, légy részese vastapsnak a Miskolci Nemzeti Színházban, ámulj Közép-Európa legmagasabb ikonosztáza előtt. 

 
 
1 -> 9 (összesen: 9 db.)
Anna-barlang

Megnézem

Anna-barlang

Látogasd meg az egyedülálló természeti értéket, hiszen csak 6 hozzá hasonló barlang létezik a világon!

Ellipsum Élményfürdő

Megnézem

Ellipsum Élményfürdő

Ismerd meg Miskolctapolca impozáns, ellipszis alakú fürdőkomplexumát, amely korosztályonként tematizált fürdőcsarnokokkal várja a fürdőzni vágyókat!

Lillafüredi Állami Erdei Vasút

Megnézem

Lillafüredi Állami Erdei Vasút

Zakatolj Magyarország egyik legszebb vonalvezetésű kisvasútjával meredek hegyoldalak mentén, különleges völgyhidakon és alagutakon át!

Lillafüredi Libegőpark

Megnézem

Lillafüredi Libegőpark

Szerezz maradandó élményt, és lógasd a lábad a Bükk-hegység felett 1800 méteren át!

Lillafüredi vízesés

Megnézem

Lillafüredi vízesés

Ne hagyd ki Magyarország legnagyobb függőleges esésű vízesését, amely csodás látvány minden évszakban!

Miskolci Állatkert

Megnézem

Miskolci Állatkert

Fedezd fel öt kontinens több mint 120 fajának 800 egyedét a Bükki Nemzeti Park szomszédságában található állatkertben, ahol a kedvencedet még örökbe is fogadhatod!

Miskolctapolca Barlangfürdő

Megnézem

Miskolctapolca Barlangfürdő

Fedezd fel Európa egyedülálló, gyógyhatású barlangját és csobbanj egyet a természet fedett uszodájában!

Miskolctapolcai Bobpálya

Megnézem

Miskolctapolcai Bobpálya

Csússz a hegyoldalon a 800 méter hosszan kanyargó miskolctapolcai bobokkal! A megemelkedett adrenalintól mosolygó utasokról kép is készül, így zsebre rakhatod az élményt őrző emlékedet!

Széchenyi utca

Megnézem

Széchenyi utca

Járj emelt fővel! A belváros teljes hosszán végighúzódó, a XIX. század hangulatát idéző Széchenyi István utca, maga az élő történelem!

1 -> 9 (összesen: 9 db.)