ÁMULJ

Az Avas Miskolc belvárosának hegye, izgalmas történelmi múlttal, kiemelkedő városi nevezetségekkel, a régmúlt macskaköves utcáinak, és a jelen aszfaltjának felfedezésre váró terepe!
Lovagok, páncélosok, királynék, gesztenyefák, fesztiválok, öt kontinens állatainak lakóhelye, hazai klubok és szurkolók találkozó helye, a hely, ami még Petőfi Sándort is megihlette!
A Palotaszálló és függőkertje, Magyarország legmagasabb vízesése, a csodás Hámori-tó látványa, a helyben tenyésztett pisztráng finom fogása, a Bükk felfedezése bakancsban vagy lábat lógatva, mind garancia lehet számodra, hogy jó úti célt választottál!
Fedezd fel Miskolc üdülőövezetének parkrendszerét, hegyoldalon kanyargó bobpályáját, a több méter magasan kiépített akadálypályáit, a csónakázó-tó jól húzó evezőit, a Barlangfürdő sodródó gyógyvízét, az exkluzív Ellipsum Élmény- és Strandfürdő egyedülálló VR-élményét!
Miskolc a legjobb bakancslistás hely, és ha mindent feltérképeztél már, jöhet a környéke is! Kihagyhatatlan élmény a Bükki Csillagdában meteoritgyűjteményt érinteni, a Rudabányai-tó égszínkék vízében lépkedni, az edelényi L'Huillier-Coburg kastélyban időutazáson részt venni, Bükkszentkereszt gyógyító kövein töltekezni, az újmassai őskohóban múltat idézni!