The Golden Voices of Singers - amerikai gospel kórus


A kórus egyenesen az USA-ból repül ide, hogy a miskolci közönséget is elkápráztassa.

"Dwight Robson afro-amerikai baptista tiszteletes zenekara a The Golden Voices of Gospel  csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol már sok éve rendszeresen  koncertezik. Dwight Robson zenekara 11-12 tagú hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő, szólisták, hangjuk, énektudásuk is tökéletes.  A " The Golden Voices of Gospel" profi együttessel szívesen dolgoznak /-tak együtt olyan világsztárok is, mint Michael Jackson vagy Mariah Carey.
A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afro-amerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb. A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaiból Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget és sikert."

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 5. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.