MISKOLC PASS TURISZTIKAI KÁRTYA


Miskolc a kikapcsolódásod úti célja?
A Miskolcon eltöltött időd gazdaságosabb, kényelmesebb lesz a Miskolc Pass turisztikai kártyával!
Ne vásárolj külön belépőket, közlekedési jegyeket! A turisztikai kártya birtokosaként kényelmesen léphetsz be Miskolc 10 legnépszerűbb látnivalóiba, garantált városnézésen vehetsz részt, ingyenesen használhatod a tömegközlekedést, 10-20% közötti kedvezményeket érvényesíthetsz több elfogadóhelyen! 

Amit fontos tudnod: 
- A kártya érvényességi ideje alatt korlátlanul, ingyenesen használhatod a helyi közösségi közlekedést;
- Miskolc legvonzóbb látnivalóit, fürdőit ingyenesen keresheted fel egyszeri alkalommal,
- 10-20%-os kedvezménnyel várnak kalandparkjaink, éttermeink és számos programok;
- A Kártya megvásárlása nem jelent azonnali aktiválást, ráér beaktiválnod akkor, amikor használni szeretnéd (vásárlástól számított 1 éven belül). Online vásárlásnál manuálisan állíthatod be, mikortól legyen aktív, személyes vásárlásnál kérésednek megfelelően mi tesszük ezt meg.
- Az online megvásárolt és aktivált kártyákat azonnal megkapod PDF formátumban, nincs szükség helyszíni átvételre;
- A kártya érvényessége az aktiválás időpontjától kezdődik, így a 24, 48, 72, 120 órád valóban teljes lesz. Például ha egy 24 órás turisztikai kártyát vásárolsz és 15 órára kéred a kártya aktiválását, akkor másnap 15 óráig lesz érvényes, tehát akár 14:59-kor is beléphetsz bármelyik attrakcióba, ahol még nem használtad fel a kártyádat;
- Attól függően, hogy mennyi időre érkezel Miskolcra, választhatod a 24, 48,72,120 órás Miskolc Pass Turisztikai kártyát, 14 éves korig pedig gyermekednek is megvásárolhatod a felnőtt kártya mellé! Gyermekek részére a turisztikai kártya megvásárolható tömegközlekedés igénybevételével vagy anélkül; hiszen 6 éven aluliaknak nem kell fizetni a tömegközlekedésért.
- Egy felnőtt turisztikai kártya mellé maximum 2 gyerekkártya vásárolható.

Személyesen itt vásárolhatod meg: Tourinform Iroda - Miskolc, Széchenyi u. 16.
Online pedig itt: Online vásárlás - Miskolc Pass

Bővebb információt itt találsz: www.miskolcpass.com