Miskolctapolca Barlangfürdő


Fedezd fel Európa egyedülálló, gyógyhatású barlangját és csobbanj egyet a természet fedett uszodájában!

Miskolc igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított barlangrendszer, amelyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklából. Páratlan élmény a hegy mélyéről fakadó, a bőrnek kellemes hőmérsékletű vízben fürödni. Ehhez járul még hozzá a barlang gyógyító klímája.Élvezd a vadvíz vízáramának masszírozását! Hallgasd meg a csillagterem sejtelmes visszahangját! Próbáld ki a mészkőből fakadó dögönyözőt! Csodáld meg az Európában egyedülálló természeti képződmények különleges formáit!

A Miskolctapolcai Barlangfürdőben a két termál medence mellett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. Szaunaparkjában két 10, egy 4 fős és egy 30 férőhelyes lávaköves finn szauna, 14 személyes gőzkabin továbbá három infraszauna, valamint 16-18°C-os merülő medence várja a szaunázókat. Őszi-téli időszakban rendszeresek a különleges szauna szeánszok.

A fürdőépületben található Miskolctapolca Barlang Aquaterápia munkatársai vendégbarát környezetben, a tradicionális népi gyógyászat és a modern technológia ötvözetével – orvosi javaslatra, vagy egyéni igény szerint – gyógyítják és enyhítik a mozgásszervi panaszokat.

Szolgáltatások: állószolárium, infraszauna, Float Spa (súlytalan relaxáció), frissítő masszázsok, nyirokmasszázs, méregtelenítés, allergiakezelés, stresszoldó és fájdalomcsillapító kezelések, gyógypedikür, gyógymanikür, halpedikür, sószoba.

A barlangon kívül, a közel 3,6 hektáros akadálymentesített, parkosított strandterületen 6 élményekben gazdag medence áll a vendégek rendelkezésére.