Holdviola 10 Éves Jubileumi Nagykoncert

Dátum

2018 dec

28

Web: www.muhamiskolc.hu/holdviola-10-eves-jubileumi-nagykoncert
Esemény helyszíne:
Művészetek Háza - 3530Miskolc, Rákóczi u. 5.

Nézze meg térképen

Látványos nagykoncerttel zárja jubileumi előadássorozatát december 28-án a megalakulásának 10. évfordulóját idén ünneplő Holdviola.

Vendég: Szinva Art Társulat táncosai

A zenekar visszatér a kezdetekhez, hiszen 2008-ban a miskolci Művészetek Házában mutatta be először élőben magyar népdalokból táplálkozó különleges produkcióját. Ezzel az előadással indult a 10 éve tartó sikersorozat, melyet előbb Fonogram Magyar Zenei díjjal, majd a közelmúltban megyei Prima Díjjal ismertek el. Ennél is többet jelent a zenekar tagjainak, egyre gyarapodó közönségük támogató szeretete, mely hozzájárult ahhoz, hogy hazánk színpadai mellett, az USA-tól Kazahsztánig bemutathassák színvonalas előadásaikat.

A Holdviolától a 10 év alatt megszokhattuk, hogy élőben is minőséget garantálnak. Így lesz ez a jubileumi zenei- és táncelőadáson is, mely minden elemében részletesen kidolgozott, a zene, a tánc és a vizualitás tökéletes összhangjával kínál feledhetetlen élményt a nézőknek. A csapat egyedülálló zenei világával szerves egységet alkotó csodálatos tánckoreográfiák Maródi Attila, a Szinvavölgyi Néptáncműhely művészeti vezetőjének alkotásai, melyeket ezúttal is a Szinva Art társulat táncosai visznek színpadra. A zene és tánc harmóniáját különleges fény és vizuális effektek erősítik majd.

Minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást kínál az évzáró előadás, melyen az elmúlt 10 év közönségkedvencei mellett újdonságokat és ritkábban játszott dalokat is hallhat a közönség.

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
 

Időpont: 2018. december 28., péntek, 19:00 - 21:00

Helyszín:  Művészetek Háza, 3530 Miskolc, Rákóczi utca 5. 

Jegyár: 3 900 Ft

 

Városrész
Belváros
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Ünnepi programok | Zene, tánc