MVM ZENERGIA 2022 - élő közvetítés


Nézd a koncertet óriáskivetítőn ingyenesen, Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest előadásában!

Az MVM idén hetedik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Erkel Színház ad otthont 19:30-tól.

Idén először öt nagyvárosban óriáskivetítőn élőben, ingyenesen tekinthetik meg a koncertet a nézők. Miskolcon a Hangszínhely Fesztiválhoz csatlakoztak az MVM ZENERGIA szervezői. A koncert élő közvetítését megelőzően – amely 19:30-tól veszi kezdetét –, 17:30-tól 19:00-ig a The Pastorz koncert várja a látogatókat az Erzsébet téri színpadon, a zenekart free jazz és dadaizmus, poétika és cirkusz jellemzi. 

Az este során fellép Rúzsa Magdi (ének), Balázs János (zongora) és a Concerto Budapest szimfonikus zenekar, vezényel: Keller András. A koncerten a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan és előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség.

Az egyedi hangszerelés és a zenei rendezés feladatait Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző vállalta el.

A zenei műsort fényfestés teszi idén is még emlékezetesebbé.
Műsorvezető: Bősze Ádám
További információk:
https://mvmzenergia.hu/
https://www.facebook.com/events/754381845699839/