AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Valami igazán különleges ajándékot szeretnél adni? Ismerősöd nem a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjti? Akkor add ajándékba Miskolcot! Idegenvezetőink segítségével megismerheted a Bükk lábánál fekvő város számtalan arcát, múltjának érdekes történeteit, jelenének izgalmas változásait. Szeretnénk, hogy számodra vagy a megajándékozott számára a legmegfelelőbb élményt adhassuk, ezért háromféle, városnézésre jogosító utalványt kínálunk neked. 

Garantált városnéző séta ajándékutalvány


Az előre meghirdetett sétáinkra érvényesek, melyek márciustól novemberig minden hónap 2. szombatján indulnak a belvárosi Tourinform Irodától. Néhány alkalommal szombatonként más városrészekbe (pl. Lillafüred, Miskolctapolca, Diósgyőr) is szervezünk sétákat, ezekre is érvényes az utalvány. 
Az utalvány ára 1.600 Ft és 2023. december 31-ig használható fel. Az ár az idegenvezetés szolgáltatást tartalmazza, belépőket és más szolgáltatásokat nem. 

Privát városnéző séta ajándékutalvány 2 fő részére


Igazán az igényekre szabott sétát garantálunk, mert idegenvezetőnk csak Veled és kísérőddel együtt járja be a város legérdekesebb tereit. A városnézésen túl a belváros egyik kedvelt kávézójában, a Sarokház Kávézóban szezonális italajándékkal várnak, míg a Miskolc Boltban 15% kedvezménnyel vásárolhatsz szuvenírt. A séta időpontja előzetes egyeztetést igényel, a tervezett időpont előtt legkésőbb 15 nappal kérünk, hogy egyeztess a Tourinform Miskolc munkatársaival. Az utalvány ára 18.000 Ft és 2023. december 31-ig használható fel.

Járjunk együtt! Sétabérlet 2023


Érdekelnek Miskolc rejtett kincsei és történelme? Itt élsz, de nem ismered eléggé a városodat? Szívesen látogatnál meg olyan helyeket, ahol soha nem jártál a városban, vagy ezerszer elmentél mellette, de nem figyeltél rá? Rendszeres résztvevője szeretnél lenni sétáinknak? Vásárolj bérletet és hat alkalommal szeretettel várunk garantált sétáinkon. Az utalvány ára 6.000 Ft és 2023. december 31-ig használható fel. Az ár az idegenvezetés szolgáltatást tartalmazza, belépőket és más szolgáltatásokat nem. 

A sétákról információ itt érhető el: www.hellomiskolc.hu/varosnezo-setak 
Az utalványok megvásárolhatók személyesen a Tourinform Iroda és Miskolc Boltban (Széchenyi u. 16.) vagy postai úton (700 Ft/feladás) előreutalás után. Megrendelés menete: küldje a választott utalvány típusát, a számlázási valamint postázási címet az info@hellomiskolc.hu címre.