Zöldfa Panzió

Nézze meg térképen
3519 Miskolc, Palota u. 40

Szolgáltatások

Magyarország harmadik legnagyobb városától 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. A Zöldfa Panzió és étterem Lillafüreden az ország egyik legszebb kastélyszállójától, a Palotaszállótól mintegy 200 méterre, a lillafüredi vízesés alatt található.

Az „ősi” Zöldfa alapkövét 1905-ben rakták le és jelenlegi átépített, felújított panzió 2005. augusztus 19-től fogadja régi, s új vendégeit. Nosztalgikus vendégeink a nagyhírű „Meseautó” című film helyszínét látogatják amikor a Zöldfa panzióba jönnek, ugyanis a lillafüredi Palotaszálló mellett a Zöldfa volt a forgatás másik helyszíne.

Két szinten 15 vendégszoba található, 2-3-4 férőhelyesek. Minden szoba fürdőszobás, ezenkívül TV, internet elérhetőség -Wifi- található. 4 szobához francia erkély tartozik, valamint az első emeleten vendégeink egy fedett teraszon élvezhetik a természet csendjét.

Az étterem 50 fő befogadására, a la cart-os vendéglátásra és más rendezvények (előadások) lebonyolítására is alkalmas. Az éttermet tavasztól-őszig 30 fős terasz egészíti ki.

Interaktív térkép
Szállás | Panzió
Szálláshely típusa:
Panzió
Elhelyezkedés
Erdei | Csendes, nyugodt

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód