XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó

Dátum

2018 ápr

21

Web: wso.hu
Esemény helyszíne:
Miskolci Csodamalom Bábszínház - 3525Miskolc, Kossuth u.

Nézze meg térképen

A Magyar Drámapedagógiai Társaság (MDPT) a megyei szervező intézményekkel és szervezetekkel együttműködve 2018-ban huszonhetedik alkalommal hirdeti és szervezi meg a Weöres Sándor Országos Gyermek­szín­játszó Találkozót (WSO) és Fesztivált.

A részvétel feltételei:
A magyar gyermekszínjátszók felmenő rendszerű találkozójára várjuk minden olyan csoport nevezését, amelynek tagjai legalább80%-ban6-15 év közöttiek (általános iskolai korosztály).
A találkozóra – műfaji és tematikai megkötés nélkül – a csoporttagok életkorának, érdeklődésének és képességeinek megfelelő színjátszó előadások nevezhetők. Az előadásokajánlott (legnagyobb) műsorideje alsó tagozatos csoportoknál 15 perc, felső tagozatosoknál 25 perc. Nem nevezhető az az előadás, amellyel az Országos Diákszínjátszó Találkozón is indulnak. Egy csoport egy előadást nevezhet be.
A részvétel regisztrációhoz kötött: előfeltétele, hogy a csoport az országos szervezőnél (MDPT) regisztráljon, és befizesse az MDPT számára a nevezési díjat.

Miskolcon a Csodamalom Bábszínházba várják a játszókat és a kedves nézőket. 

A hagyományoknak megfelelően az előadások után a szakmai beszélgetések is helyet kapnak, ezzel segítve a csoportok későbbi munkáját. 

Kezdés : 9:00

Városrész
Belváros
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Családi program | Gyermekrendezvény | Színház, irodalom