Varró Dániel és az Eszter-lánc zenekar koncertje

Dátum

2017 máj

21

Nézze meg térképen
"NEM, NEM, HANEM" - címmel 2017. május 21-én, 17 órától interaktív koncertet rendeznek gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek a Művészetek Házában Varró Dániellel és az Eszter-lánc zenekarral.
 
„Bűbáj és varázslat, rímek és ritmusok kavalkádja Varró Dániel verseiben. Gyermeki szív, angyali lélek, könnyű kéz és mérhetetlenül komolyan vett mesterségbeli tudás.”
 
„Dallamok, versek, bábok, buborékok, ukulele, gitár, bőgő, furulya, dob, derbuka és társai pörögnek ezerrel. Kárász Eszter játszik, táncol, énekel, hadonász, varázsol, miközben viccesen és kedvesen vagy szomorkásan csengnek-pengnek a Varró Dani-dalok.”
 
Aki volt már Varró Dani-felolvasáson és Eszter-lánc koncerten, tudhatja, milyen elsöprő lendülettel rántják magukkal a gyerekeket erre a szédítő kirándulásra a zene és kortárs versek világába. És tudja azt is, hogy ez élmény újra és újra. Aki nem tudja, annak pedig érdemes mindenképp kipróbálnia!
 
A zenekar tagjai:
Kárász Eszter (ének, ukulele, furulya, tilinkó)
Becze Gábor (nagybőgő)
Clemente Gábor (ütőhangszerek)
Molnár György (gitár, ének)
Veér Csongor (hegedű)
 
Jegyár: 2000 Ft
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, MKK ajándékutalványt és bankkártyát elfogadnak.
 
Jegyek kaphatók:
Miskolci Kulturális Központ központi jegypénztárában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muveszetekhazamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Városrész
Miskolc
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Zene, tánc