Városnézés Miskolctapolcán

Dátum

2017 szept

30

Esemény helyszíne:
Miskolctapolca -Miskolc,

Nézze meg térképen

Fedezze fel velünk Miskolctapolcát!

Kíváncsi a Miskolc nemzetség egykori szállásterületére vagy a miskolctapolcai fürdőkultúra történetére? Körbeölelne egy mocsárciprust? Szívesen hallana egykori legendás vendéglátóhelyekről? Megnézné a bencés apátság romjait és a Barlangfürdő kupolacsarnokát? Vegyen részt garantált sétánkon, ahol idegenvezetővel járhatja be Miskolctapolcát!

Indulás 10 órakor a Hotel Aurora (Miskolctapolca, Fagyöngy utca 2-4.) recepciójától.

A városnéző séta magyar nyelven egyéni vendégek számára szól, időtartama 1,5-2 óra. Minimum létszám 5 fő. Előzetes regisztrációt nem igényel a részvétel.

Árak: miskolci lakosoknak: 700 Ft, Miskolc Pass Classic városkártyával 600 Ft, felnőtt: 1000 Ft, nyugdíjas és diák: 700 Ft, családi jegy (1 felnőtt és 2 gyerek vagy 2 felnőtt és 1 gyerek): 2190 Ft, Miskolc Pass turisztikai kártyával ingyenes! A Sétabérlet szelvénye erre a sétára is beváltható. Egyéb kedvezmények (pl. pedagógus) nem érvényesek.

Jegyvásárlás indulás előtt a Hotel Auróra recepciójánál. Csak készpénzt tudunk elfogadni erre a programra, s lehetőség szerint kérjük a jegy árának előkészítését, mert az idegenvezető a helyszínen csak korlátozottan rendelkezik váltópénzzel. Együttműködésüket köszönjük.

Miskolc pass
Miskolc Pass Classic | Miskolc Pass 100%
Városrész
Miskolctapolca
Esemény jellege
Szabadtéri
Esemény típusok
Családi program | Túra