Talizmán Panzió

Nézze meg térképen
3534 Miskolc, Vár utca 14.

Szolgáltatások

A Talizmán étterem és panzió 1988 óta áll kedves vendégeink szolgálatában, történelmi környezetben, a Diósgyőri vár tövében, Miskolc talán legszebb sétálóutcájában, a Vár utcában. Területünkön található a hatszázévesként ismert törökmogyoró fa, a híres Törvényfa. 1848 előtt itt hajtották végre a bot és korbácsütéseket.

Az épületünk a kapitányi kvártélyház átépítésével és kibővítésével, a régi időkre emlékeztető stílusban történt, így megtartotta ódon hangulatát. Nyári időszakban az idelátogatók rendelkezésére áll a szellős, kényelmes ülőhelyekkel berendezett tornác, valamint a tágas terasz, ahol lombos fák alatt terített asztalok várják a kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

Esküvői és nagyobb rendezvények lebonyolítását a nyári időszakban külön épületszárnyban tudjuk biztosítani, maximum 100 főig. Szabadtéri esküvői rendezvények megtartása is lehetséges nagy területű füves parkunkban. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények és állófogadások lebonyolítását is szívesen vállaljuk..

A panzió szobái két épületben helyezkednek el, melyek fel vannak szerelve kábeltévével és ingyenes Wi-Fi internetcsatlakozással. Minden szoba saját zuhanyzóval rendelkezik. Nagyméretű parkolónk ingyenesen áll autósvendégeink rendelkezésére.

Az étterem mindennap 12 órától 22 óráig tart nyitva, de vendégeink előzetes igénye alapján a nyitvatartási időt rugalmasan kezeljük.

Interaktív térkép
Szállás | Szállás | Panzió
Szálláshely típusa:
Panzió
Elhelyezkedés
Nevezetes hely(ek) közelében

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód