Promenade Panzió

Nézze meg térképen
3525 Miskolc, Széchenyi u. 61.

Szolgáltatások

Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagja.

 

Miskolc történelmi belvárosának sétáló utcájában, teljesen felújított polgári stílusú műemléki épületben várja vendégeit a Promenade Panzió, mely ideális szálláslehetőséget kínál a városba érkező üzletembereknek, családoknak, turistáknak.

A panzió elegáns és családias hangulatú lakóegységeiben három lakosztály és öt szoba került kialakításra.

Központi fekvésének köszönhetően a panzióból pár percnyi sétával számos nevezetesség meglátogatható. Szintén pár percnyi sétával elérhető bármely tömegközlekedési eszköz, melyekkel a város valamennyi látnivalója megközelíthető.

A vendégek foglaláskor reggelit és félpanziót is igényelhetnek, mivel az épületen belül egy igényesen kialakított, önkiszolgáló rendszerben működő étterem üzemel, ahol a chef a mindennapok kínálata mellett reformkonyhával és különböző diétás (gluténmentes) ételekkel várja vendégeit.

Az épület belső udvarán kialakított teraszon a kisgyermekes családoknak egy kisebb játszótér, a sportosabb vendégeknek ingyenes kerékpárkölcsönző áll a rendelkezésükre.

Esténként egy levezető ital mellett, kellemes zenehallgatás közben kipihenhetik az egész napos programok fáradalmát, mielőtt aludni térnének.

Lehetséges fizetési módok
Széchenyi Pihenő Kártya
Interaktív térkép
Szállás | Panzió
Szálláshely típusa:
Panzió
Elhelyezkedés
Városközpont | Nevezetes hely(ek) közelében

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód