Pilát Gábor: Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok

Dátum

2019 jan

31

Web: www.muhamiskolc.hu/pilat-gabor-tiszta-erzelmek-zavaros-kapcsolatok
Esemény helyszíne:
Művészetek Háza - 3530Miskolc, Rákóczi u. 5.

Nézze meg térképen

Manapság egyre több az elvárás a párkapcsolatban a partner felé. A társunk egyszerre legyen a biztos pont, de közben mindig megújulva legyen változatos és izgalmas. A szeretet maradjon feltétel nélküli, a szex izgalmas, ő legyen a legjobb barátom, soha ne unjon meg, és tolerálja a hibáimat, mert ugye senki sem tökéletes. 

A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg. De mi van akkor, ha hiba csúszik a gépezetbe? Akkor rés nyílik a pajzson, és a pályaudvari hangosbemondóba beleszól valaki: harmadik utas érkezett az üres vágányra.

Élet az érem két oldalán. Ki ne ismerné legalább gondolatban a szituációt? Mit kezdjünk a gondolattal, és mit tegyünk ha már megtörtént az eset? A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk. Erről szól az előadás.

Időpont: 2019. január 31., csütörtök, 18:00 - 19:30

Jegyár: 1 600 Ft

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.
Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
 
Városrész
Belváros
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Színház, irodalom