Lombhullató Vonatozás Mahócára

Dátum

2017 okt

28

Web: www.laev.hu
3534 Miskolc, Miskolc, Dorottya u. 1.

Nézze meg térképen

Szombaton őszi vonatozásra csábítja Önöket a LÁEV, méghozzá Mahócára. A programra szükséges az előzetes regisztráció. A vonatozás mellett külön programmal várják az érdeklődőket. 

A program keretében két különvonat indul majd Miskolc-Dorottya utcáról Mahócára (9:30-kor és 13:10- kor), míg visszafelé három indulási időpont (11:25, 15:15 és 16:45) közül választhatnak vendégeink. A délelőtti különvonat mahócai érkezése után vezetett erdei séta indul a közeli mahócai méneshez.

RÉSZVÉTELI DÍJAK:

Kirándulóvonati menetjegy:

Felnőtteknek 2100 Ft,-/fő,

gyermekeknek 3-tól 14 éves korig 1300 Ft,-/fő.

Érvényes a Miskolc-Dorottya utca – Mahóca közti egyszeri menettérti utazásra bármely kirándulóvonaton. Egyszeri, megszakítás nélküli visszautazásra Garadna – Miskolc-Dorottya utca között is érvényes.

A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!

Jelentkezési határidő: 2017. október 27. 12:00

Határidő után, ill. a helyszínen jelentkezők csak a szabad helyek függvényében szállhatnak fel a vonatra! A részvételi jegyek a rendezvény napján, indulás előtt válthatók meg a helyszínen, Miskolc Dorottya utca állomáson, az előzetesen regisztrált adatoknak megfelelően. 3 éven aluli gyermekek számára a különvonatokon való utazás díjmentes.

Kutya felnőttjegy váltása esetén szállítható, azonos váltási feltételekkel (2100 Ft,-/kutya áron).

Kerékpár gyermekjegy váltása esetén szállítható, azonos váltási feltételekkel (1300 Ft,-/kerékpár áron), ám korlátozott számban.

JELENTKEZÉSKOR KÉRIK MEGADNI:

- a jelentkezők pontos számát, megjelölve, hogy felnőtt-, vagy gyermekjegyre jogosult-e az illető,

- melyik vonattal kívánnak utazni Miskolcról Mahócára (9:30-as, vagy 13:10-es indulás),

- melyik vonattal kívánnak visszautazni Mahócáról Miskolcra (11:25-ös, 15:15-ös, vagy 16:45-ös indulás), - el kívánnak-e látogatni a Mahócai méneshez?

JELENTKEZÉS / további információk: kisvasut@eszakerdo.hu

Városrész
Miskolc
Esemény jellege
Szabadtéri
Esemény típusok
Családi program | Túra