Nyitott templomok napja Miskolcon

Dátum

2017 szept

16

Web: /www.ars-sacra.hu/index.php?
3525 Miskolc, Golgota Keresztény Gyülekezet, Városház tér 2.

Nézze meg térképen

2017. szeptember 16-án Miskolcon a Golgota Keresztény Gyülekezet, az Avasi Református Templom, a Mindszenti Római Katolikus Templom és a Jézus Szíve Római Katolikus Templom (Martinkertváros) vesz részt a 2017-es Nyitott Templomok Napján.

 

Programok:

Golgota Keresztény Gyülekezet 

5xSOLA

A reformáció 500. évfordulója alkalmából szervezett délutáni programon a reformáció öt sola-elvét zenés, énekes, verses, bibliaolvasással tarkított koncerten ismerhetik meg interaktív módon az érdeklődők.

Kezdés: 16:00

 

Avasi Református Templom

Kodállyal az Avason

A Lévay József Református Gimnázium kamarakórusának hangversenye. Vezényel: dr. Farkasné Sajó Márta. Orgonán és zongorán kísér: Csányi Zita.

Kezdés: 17:00

 

Mindszenti Római Katolikus Templom

Kodály Mindszenten

A Forrás Kamarakórus koncertje. A kórust 31 évvel ezelőtt alapították. Nem tartozik egyházi felekezethez, a magyar kóruskultúrát képviseli és hirdeti minden fellépésén itthon és külföldön, fesztiválokon és versenyeken - világi és egyházi programmal egyaránt.

Kezdés: 19:30

 

Jézus Szíve Római Katolikus Templom

"Imádkozzatok sokat, nagyon sokat..."

18:00 órától szentmise, orgonajáték. 19:00 órától filmvetítés: Fatima csodája. Rendező: Fabrizio Costa. 20:50-től imádság a magyar nemzet lelki megújulásáért, agapé, beszélgetés a templomkertben.

Kezdés: 18:00

 

Városrész
Miskolc - Martinkertváros
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Családi program