Múzeumok Éjszakája a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban

Dátum

2018 jún

23
Miskolc, több helyszínen
Web: muzej.hu/hu/museums/m
Web: muzej.hu/hu/program/lillafured-fenyei-lillafuredi-sport-es-kalandpark-szo-06232018-1700
Esemény helyszíne:
Lillafüredi Sport- és Kalandpark - 3517Miskolc - Lillafüred, Erzsébet sétány 8.

Nézze meg térképen

2018. június 23-án, 17 órától 23:00-ig a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban is programokat rendeznek a Múzeumok éjszakáján:

 

LILLAFÜRED FÉNYEI - Lillafüredi Sport- és Kalandpark

Lézerharc vagy szabadulószoba!

 

Alkossatok csapatot, és játsszátok végig a napot! A több száz négyzetméteres beltéri lasertag aréna az egykori Zalka Máté laktanya mindennapjait idézi. Valósághű környezetben próbálhatja ki mindenki taktikai érzékét és ügyességét. A modern, 150 méter hatótávolságú fegyverek segítségével válik igazán élvezetessé a játék. Szabadulószoba: Szereted a focit és a szabadulós játékokat? Repülj vissza az 50-es évekbe, éld át és változtasd meg az Aranycsapat keserédes történelmét 90 perc alatt! A speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmazó többtermes pályarendszer minden képzeletet felülmúl! Ha kreatív vagy, jó a megfigyelőképességed, akkor képes leszel legyőzni az akadályokat, és egyenes az út a szabaduláshoz. Fejtsd meg a kódot, oldd meg a kirakóst, találd meg a titkos feliratot és szerezd meg a kulcsot!

 

Jegyár:

Lillafüred Fényei karszalag: 1900 Ft, mellyel a Lillafüred fényei programsorozat mellett a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállíítóhelye látogatható.

Városrész
Miskolc - Lillafüred
Esemény jellege
Szabadtéri | Fedett
Esemény típusok
Családi program | Gyermekrendezvény | Sportrendezvény