Múzeumok Éjszakája a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban

Dátum

2017 jún

24
3525 Miskolc, Miskolc
Web: muzej.hu/hu/program/lillafuredi-sport-es-kalandpark-szo-06242017-1700
Esemény helyszíne:
Lillafüredi Sport- és Kalandpark - 3517Miskolc - Lillafüred, Erzsébet sétány 8.

Nézze meg térképen
A Múzeumok Éjszakáján, 2017. június 24-én 17:00 órátóé 23:00 óráig a Lillafüredi Sport- és Kalandpark is izgalmas programokat szervez.
 
Szereted a focit és a szabadulós játékokat? Repülj vissza az 50-es évekbe, éld át és változtasd meg az Aranycsapat keserédes történelmét 30 perc alatt!
 
A speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmazó többtermes pályarendszer minden képzeletet felülmúl! Ha kreatív vagy, jó a megfigyelőképességed, akkor képes leszel legyőzni az akadályokat, és egyenes az út a szabaduláshoz. Fejtsd meg a kódot, oldd meg a kirakóst, találd meg a titkos feliratot és szerezd meg a kulcsot!
 
Játékidő: 30 perc
 
 
Lillafüred fényei 2017 – négy helyen egy jeggyel
 
A Herman Ottó Múzeum, az MMKM Kohászati Gyűjtemény, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút és a Lillafüredi Sport- és Kalandpark közös programot kínál mindazoknak, akik a Múzeumok Éjszakáján inkább kerülnék a belvárosi nyüzsgést, és a természetbe ágyazott aktivitásra vágynak. A közös programra, a három helyszínre elég egy jegyet váltani 1900 forintért, amelyben benne van a kisvonatozás ára is.
 
LÁEV különvonat indul 19.15-kor a Dorottya utcai végállomásról.
 
Városrész
Miskolc - Lillafüred
Esemény jellege
Szabadtéri | Fedett
Esemény típusok
Családi program | Gyermekrendezvény | Sportrendezvény