Miskolcra érkezel? Hozz magaddal egy képeslapot!

Elérhetőség

Miskolc,

Miskolcra készülsz? Csúsztass be egy képeslapot is a bőröndbe a saját lakhelyedről, s legyél részese Magyarország legnagyobb élménygyűjtő programjának, miközben a saját településed is népszerűsíted!

Hogyan?

A miskolci turisztikai szervezet 2016-ban mindenkinek, aki a saját településéről szóló képeslapon megírja a miskolci élményeit és a lapot leadja a szervezet infopontjain, egy üres miskolci képeslapot ad ajándékba - a hozott képeslapokból pedig elkészül Magyarország legnagyobb élménygyűjtő képeslapfala.

Képeslapok

A képeslapok gyűjtése a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang ideje alatt kezdődött. A tervek szerint különleges képeslapfal felállítására kerül majd sor, a képeslapok gyűjtése egész évben zajlik. A szervezet azt szeretné, ha az év során minél többen kedvet kapnának arra, hogy leírják, mi volt a legkedvesebb programjuk, éttermük, szállásuk Miskolcon, mi tetszett nekik a legjobban – Miskolc miben passzolt leginkább hozzájuk.

Képeslapok - postcards

 

Fontos tudnivalók

A képeslapon nem szükséges feltüntetni a teljes neved, csak ha Te azt szeretnéd - azt viszont kérjük, hogy tüntesd fel, mely településről jöttél és mi a keresztneved. A képeslap leadásával hozzájárulsz, hogy az azon szereplő üzeneted a miskolci turisztikai szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft. megoszthassa online és offline formában is másokkal (pl. social media csatornákon, honlapon vagy nyomtatott reklámmegjelenésekben), valamint képeslapod felkerül a képeslapfalra.

A személyiségi jogaidat minden esetben tiszteletben tartjuk. Ugyanakkor ha részt szeretnél venni az év során meghirdetett, az akciókhoz kapcsolódó promóciós játékokon, az infopontokon a képeslap leadásakor megadhatod a teljes neved és elérhetőséged, amivel minden, a képeslap akcióhoz kapcsolódó promóciós játéknak automatikusan a résztvevőjévé válsz, így az év során akár többször is nyerhetsz. 

Sorsolás és díjak: 

Ebben az évben két alkalommal kerül sor sorsolásra. A fődíj mindkét esetben egy 2 főre szóló két éjszakás hosszú hétvége félpanzióval és 2 főre szóló 48 órás Miskolc Pass kártyával. Ezen túl további kisebb nyeremények várnak. 
A decemberi sorsoláson minden olyan kedves vendégünk nyerhet, aki az év során leadta a képeslapját, és az augusztusi fordulóban nem nyert.