Miskolc Bolt és Miskolc Café

Elérhetőség

3530 Miskolc, Széchenyi István utca 16.

Miskolc Pass kártyákkal a Miskolc Boltban 10 %, a Miskolc Caféban 10 % kedvezmény vehető igénybe!

Miskolc Pass elfogadóhely és értékesítési pont!

 

Látnod, kóstolnod, ismerned kell! – Miskolc Bolt és Café

Egy nagyváros hangulatához hozzátartoznak a kisebb-nagyobb üzletek, boltok, kávézók. Egy város mindig igyekszik eligazítani polgárait, valamint az iránta és környezete iránt érdeklődő vendégeket. Igyekszik nekik megmutatni értékeit, azt, hogy mire büszke, miért olyan szép.

A Miskolc Bolt leginkább annak hiányát hivatott pótolni, ami nélkül ma már egy modern, élhető, magára valamit is adó nagyváros nem létezhet: a várost és környékét megmutató ajándéktárgyak vagy a város ízeit felidéző gasztronómiai különlegességek nélkül.

A Miskolc Bolt nemcsak egy üzlet, hanem kávézó és turisztikai tájékozódási pont egyszerre. Sőt, ennél is több, mert támogatja a miskolciakat. A Miskolc Bolt ugyanis mintegy 50 helyi és kistérségi termelővel, kézművessel kötött szerződést, ami országosan egyedülálló.

Mindez Miskolc főutcáján, a valamikori Capri Cukrászda helyén valósult meg, ami eleve megadja a kávéházi hangulatot, megspékelve az üzletben kapható helyi termékek különleges ízeivel, a várost reprezentáló emléktárgyakkal vagy épp a mindennapokban is használható Miskolc pólóval. Ráadásul egyedi termékekről és nem tömegcikkekről van szó.

Itt egy helyen érhetőek el a Miskolcot és környékét bemutató termékek, ajándéktárgyak és a Tourinform Iroda. Egy mini turisztikai szolgáltatási centrum jött létre. Az érdeklődők itt kaphatják meg a szükséges információkat, vásárolhatnak ajándéktárgyakat, illetve leülhetnek és megkóstolhatják Miskolc ízeit is: a Miskolc Café különlegességeit, a Miskolc kávét és a Miskolc koktélt is. A Boltban pedig a korábban a Miskolc Pont kártyarendszerben gyűjtött pontokat Miskolc Pass Classic kártyával is le lehet vásárolni.


 

Ne felejtsd el likeolni a Facebook oldalunkat, amit ide kattintva érhetsz el. Köszönjük!