Mediterrán tradicionális halvacsora az Avalon Ristorantéban

Dátum

2018 márc

16

Nézze meg térképen

2018. március 16-án, 19:30-tól az Avalon Ristorantéban mediterrán vizekre eveznek a vendégekkel, akik exkluzív halvacsorán egyenesen a Földközi - tengerből érkezett halakat, rákokat és kagylókat kóstólhatnak meg.

Albók Gyula és Szepesi Gábor séf tízfogásos menüsort álmodtak meg az alkalomra, melynek kíváló fogásaihoz Villányi borok korlátlan fogyasztási lehetősége áll a vendégek rendelkezésére.

Menüsor:

Előétel

Marinált hideg királyrák

Párolt lazac házi majonézzel

Tengergyümölcsei saláta

Fekete kagyló és vénusz kagyló

Tengeri süllő tatár roppanos zöldségekkel

Tészta

Rózsaszín papfojtó tintahal és rák

Rizottó

Tintahal, polip, rák, kagylók

Főételek

Fritto misto (tengergyümölcsei és halak rántva)

Grill tál (kardhal, aranydurbincs, rák, polip, tintahal)

Friss vegyes saláta

Desszert

Tiramisu

Házi citrom sorbet

 

Az esten történő részvétel ára 19000 Ft, mely összeg a 10% szervízdíjat nem tartalmazza.

A halvacsorán történő részvételhez előzetes foglalás szükséges március 12. 12:00 óráig az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 0646/200-245 vagy info@avalonristorante.hu

 

Városrész
Miskolctapolca
Esemény jellege
Fedett