Lovas – íjász napközi

Dátum

2019 jún

24

Web: diosgyorivar.hu/lovas-ijasz-napkozi-1-turnus-0
Esemény helyszíne:
Diósgyőri vár - 3534Miskolc, Vár u. 24.

Nézze meg térképen

A fiatalok megismerkedhetnek a a lovakkal, lószerszámokkal és a lovak gondozásával. Belekóstolnak a munkalovaglás alapjaiba (sztyeppei típusú és western) valamint az eszközhasználatba lóháton (íj, lasszó).

Hangsúlyt kap a régi lovas hagyományok felelevenítése és a hitvilág erre épülő elemeinek megismertetése. A délutáni programok során a Diósgyőri várat ismerjük meg (interaktív tárlatvezetés, kézműveskedés, emléktárgykészítés).

A napközik 7 éves kortól ajánlottak hétfőtől-péntekig, 8-16 óráig tartanak. Délelőtt szakmai foglalkozások, délután színes programok várják a táborozó gyerekeket. A részvételi díj tartalmazza az étkezés és a belépők árát, illetve az egyéb szakmai költségeket. Az utazásokhoz bérlet vagy jegy szükséges.

A legtöbb tábor rövid bemutatóval zárul, melyen a szülők és az érdeklődők megtekinthetik, hogy mit tanultak a gyermekek a nálunk töltött idő alatt.
A részvétel feltétele a szülői nyilatkozat kitöltése, valamint orvosi igazolást kérünk arról, hogy a gyermek közösségbe mehet.

Részvételi díj: 26.500 Ft/fő/hét, mely tartalmazza a napi háromszori étkezést is.

Bővebb információ és jelentkezés: 46/412-508

Esemény jellege
Szabadtéri | Fedett
Esemény típusok
Gyermekrendezvény