Kutyás napközi

Dátum

2019 júl

08

Web: diosgyorivar.hu/kutyas-napkozi-1-turnus-0
Esemény helyszíne:
Lovagi tornák tere és Vásártér - 3534Miskolc, Tapolcarét utca

Nézze meg térképen

A napközi fő témája a kutyával való foglalkozás alapismeretinek elsajátítása, a Gazdi-kutya viszonyának kialakítása, alap engedelmességi feladatok gyakorlása, felelős állattartás, trükkök gyakorlása klikkerrel, betekintés a terápiás-kutyák munkájába, állatasszisztált, kutyával támogatott játékos fejlesztő foglalkozások. A délutáni programok: Diósgyőri vár (interaktív tárlatvezetés, kézműveskedés, emléktárgykészítés, íjászat), kirándulás, bemutatók.

Feltétel: Oltási könyv bemutatása (érvényes veszettség elleni oltással, 2 hónapnál nem régebbi féregtelenítéssel), állatorvosi nyilatkozat, temperamentumteszt a tábor előtt, felelősségvállalási nyilatkozat.

Szakmai csoportvezető: Szabó Szabina (Miskolci Ebnevelde)

A napközik 7 éves kortól ajánlottak hétfőtől-péntekig, 8-16 óráig tartanak. Délelőtt szakmai foglalkozások, délután színes programok várják a táborozó gyerekeket. A részvételi díj tartalmazza az étkezés és a belépők árát, illetve az egyéb szakmai költségeket. Az utazásokhoz bérlet vagy jegy szükséges.
A legtöbb tábor rövid bemutatóval zárul, melyen a szülők és az érdeklődők megtekinthetik, hogy mit tanultak a gyermekek a nálunk töltött idő alatt.
A részvétel feltétele a szülői nyilatkozat kitöltése, valamint orvosi igazolást kérünk arról, hogy a gyermek közösségbe mehet.

Részvételi díj: 23.500 Ft/fő/hét, mely tartalmazza a napi háromszori étkezést is.

Bővebb információ és jelentkezés: 46/412-508

Városrész
Miskolc - Diósgyőr
Esemény jellege
Szabadtéri | Fedett
Esemény típusok
Gyermekrendezvény