Kiscsillag: Dalok párban... Vendég: Falusi Mariann

Dátum

2019 jan

18

Web: www.muhamiskolc.hu/kiscsillag-dalok-parban-vendeg-falusi-mariann
Esemény helyszíne:
Művészetek Háza - 3530Miskolc, Rákóczi u. 5.

Nézze meg térképen

Több mint 70, -jórészt a zenekar szerzői által írt, - dalból válogat a Kiscsillag ezen az estén. A dalokat párba soroltuk egy - egy témához kapcsolódva. A témákat cetlikre írva, egy kalapba kevertük össze és a közönség soraiból jelentkezők húzzák ki őket, ily módon minden este más és más dalok, más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára mint az élet :)

Jegyinformáció:

A koncerten, a megváltott jegyek bemutatásával Kiscsillag, valamint Kispál és a Borz ajándéktárgyak, egyszeri 800 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatóak. Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.
Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
 

Időpont:  2019. január 18., péntek 19:00 - 21:00

Helyszín: Művészetek Háza, 3530 Miskolc, Rákóczi utca 5.

Jegyár: 3 500 Ft

 

Városrész
Belváros
Esemény jellege
Fedett