Hooligans Symphonic koncert

Dátum

2017 júl

07

Nézze meg térképen
A Miskolci Szimfonikusok és a 20 éves Huligánok találkozása egy színpadon. Egyedi, izgalmas, pezsdítő, stílusos és trendi eseménynek ad otthont a Miskolci Sportcsarnok július 7-én. A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében eddig sem volt hiány különleges produkciókban, de ez alkalommal minden eddiginél izgalmasabb konstrukciót álmodtunk meg a Hooligans zenekarral közösen.
 
A Hooligans már több mint 20 éve ontja a slágereket és szórakoztatja a Nagyérdeműt. Kevés olyan hely van Magyarországon, ahol ne adtak volna teltházas koncertet. Sikereiket bizonyítja temérdek rádiós sláger, amelyek sosem mennek ki a divatból. A számtalan és többszörös aranylemezes, platinalemezes banda július 7-i koncertjét a Miskolci Szimfonikus Zenekar kísérete teszi varázslatossá.
 
A nemzeti kategóriájú zenekar sokszor bizonyította már sokoldalúságát, helytállását a könnyedebb műfajokban is, gondoljunk csak a FeelHarmonic Love popkoncert showra, vagy az évről évre nagy sikert arató Újévi hangversenyekre. A két együttes munkásságának, szakmai tudásának és stílusának találkozása pedig teljesen új megközelítésbe helyezi a zenei élményt.
 
Időpont: 2017. július 7. - 19:00
Helyszín: Generali Aréna, Miskolc
Közreműködik: a Fráter Kórus
Vezényel: Werner Gábor
 
A KONCERTE MINDEN JEGY ELKELT!
Városrész
Miskolc
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Zene, tánc