Halloween Napok az Avalon Parkban

Dátum

2017 okt

27
-

2017 nov

05

Web: www.avalonpark.hu/2017/10/02/halloween-napok-oktober-27-es-november-5-koezoett/
Esemény helyszíne:
Avalon Park - 3519Miskolctapolca, Iglói u. 15.

Nézze meg térképen

2017. október 27. és november 5. között rengeteg programmal készülnek a különleges halloweeni díszekben pompázó parkban, ahol minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb szórakozást. Élje át a Halloween hangulatát, minden nap készülnek tökfaragó versennyel, színpadi szórakoztató műsorral gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, arcfestéssel, a programsorozat alatt lesz jelmezverseny is, a Sörkertben pedig tökből készült ételeket kóstolhattok.

AVALON-RádioM TÖKFARAGÓ VERSENY

október 27. és november 5. között

A versenyen gyerekek, családok és baráti társaságok is részt vehetnek animátorok segítségével minden hétköznap 17:00-tól 19:00-ig. Egy csapatban maximum 4 fő faraghat. Az elkészült töklámpások, melyeket a park területén is kiállítanak, automatikusan részt vesznek a versenyben. Az elkészült műveket lefotózzák, névvel ellátják és feltöltik az Avalon Park facebook oldalára. A 10 legtöbb szavazatot kapott kifaragott tök közül az Avalon Park és a verseny támogatójának, a RádioM-nek a zsűrije választja ki a nyertest, akinek lehetősége van dönteni, mely nyereményt szeretné (2 db belépőjegy az Avalon Park 2017-es Mikulás show-jára vagy vacsora a Sörkertben 2 fő részére, 14.000 Ft értékben).

Korhatár: 6 éves kortól, 6-12 éves kor között szülői közreműködés és felügyelet kötelező.

Nevezés: Kizárólag a helyszínen. Saját, hozott tök esetén ingyenes a versenyen való részvétel, a parkban kapott tök esetén pedig 600 Ft, mely összeg a verseny helyszínén fizetendő.

A verseny helyszíne: Maya Játszópark, a büfé előtt felállított sátrak alatt

Eredményhirdetés: November 6. hétfő 14 óráig lehet szavazni a legjobban tetsző faragott tökre a facebook oldalon, a 10 legszebb töklámpás közül az Avalon Park és RádioM zsűrije által megválasztott végső győztest november 6-án 16 órakor hirdetik ki.

ZENÉS, SZÓRAKOZTATÓ CSALÁDI MŰSOROK

október 27. és november 5. között mindennap 15 órától a Maya Játszóparkban!

Október 27. péntek: Zámborszki Eszter népi mesemondó műsora

Október 28. szombat: A jó boszorkány és a vadász – animációs, énekes gyermekműsor

Október 29. vasárnap: Ugri Bugri Királykisassony – bábszínházi előadás

Október 30. hétfő: Halloween mesék – a Galiba Társulat előadásában

Október 31. kedd: Halloween táncelőadás – Daya Dance tánccsoport előadása

November 1. szerda: Kapd el a boszit – animációs versenysorozat

November 2. csütörtök: Szuperhősök éjszakája – Találkozz és játssz Batmannel, Harley Quinnel, Amerika Kapitánnyal és Pókemberrel!

November 3. péntek: Kacor Király – bábszínházi előadás

November 4. szombat: Csiribiri Együttes gyermekműsora

November 5. vasárnap: Halloween bűvész bemutató

HALLOWEEN JELMEZVERSENY

október 29-én 14 órakor

Október 29-én 2 kategóriában várják a jelmezes vendégeket. Nemcsak hatalmas buli és élmény pár órára kiválasztott figurák bőrébe bújni, hanem minden kategória legötletesebb jelmezét viselője fantasztikus nyereményekkel is gazdagodik.

6 éves korig nyeremény

7-14 éves kor között

A 6 éves és 7-14 évesek közötti korosztály első helyezettje 2-2 db belépőt nyer az Avalon Park 2017-es Mikulás show-jára. Az Avalon Park zsűrije szombaton 14 órától, a Ugri Bugri királykisasszony előadása előtt választja ki a 2 nyertest az ötletesség, egyediség és igényesség szempontjait figyelembe véve. A jelmezverseny résztvevői fel is dobhatják öltözéküket helyben elkészített arcfestéssel.

HALLOWEEN KINCSKERESÉS

október 27. és november 5. között mindennap 17 órától

Mindennap 17:00 órától az Avalon Park egész területén kincskereső játékot rendeznek a gyerekeknek.

JELMEZBÉRLÉS GYEREKEKNEK

október 27. és november 5. között

Gondolnak azokra a a gyermekekre is, akik a parkban játszva kapnak kedvet a beöltözéshez. Lehet választani drakula, szellem, boszorkány, vagy éppen a kislányoknak szánt nagyon aranyos töktütü jelmez közül. Bérlés ára: 600 Ft/ óra.

ARCFESTÉS (790 Ft/gyermek) és CSILLÁMTETKÓ (990 Ft/gyermek) minden hétköznap 15:00-tól 19:00-ig a Maya Játszóparkban.

RÉMISZTŐ HÁZ

október 27. és november 5. között

A Maya Játszópark területén halloweeni díszekbe öltöztetett fakuckóból varázsolnak igazán hangulatos „rémisztő házat” a gyerekeknek. Amennyiben az animátornak a gyermek bármilyen előadással, egy kis versikével, tánccal, vagy dallal készül, a produkció után édességgel jutalmazzák.

HALLOWEEN gokart AKCIÓ! 3-at fizet 4-et kap!

október 27. és november 5. között

Személyenként vásárolt 3 futam esetén a 4. futam ajándék! Az akció egy- és kétszemélyes gokartokra egyaránt értendő!

MASZKABÁL

november 3-án a Sörkertben

November 3-án 20:00-tól Halloween maszkabált tartanak a téliesített Sörkertben, DJ-vel, jó zenével, és remek hangulattal! Szálló és külsős vendégeket egyaránt szeretettel várnak egy fergeteges halloweeni bulizásra. Az estén való részvétel díjtalan.

Asztalfoglalás: 06 46/200-242

SÖRKERT HALLOWEENI MENÜSOR

október 27. és november 5. között

A Sörkert vendégei olyan különlegességeket kóstolhatnak, mint a narancsos-gyömbéres sütőtökkrémleves házi tökös kenyérrel, konfitált kacsacomb sütőtökös burgonyapürével, lazac steak sütőtökkel, desszertént pedig sütőtökös pohárkrémet juharsziruppal. Kihagyhatatlanul jól hangzik!

 

Városrész
Miskolctapolca
Esemény típusok
Gyermekrendezvény | Ünnepi programok