Dűlő

Elérhetőség

3529 Miskolc, Görgey Artúr utca
A csúcsgasztronómia nem a bonyolult kifejezéseken múlik, hanem hogy, áldozunk a szezonalitás oltárán, elfogadjuk , hogy örökérvényű. A szörp, a lekvár, a tészta, a savanyúság mind a saját termékünk, és legyen akár rántott hús, vagy libamáj, mindent ugyanazzal a szenvedéllyel készítünk el. Hitelesek kívánunk lenni, mert Miskolcon a kocsonya, a béka, a szalontüdő, a bükki gomba a hiteles. Tapasztald meg saját magad, hogy bármikor beengedünk a konyhára, de ha megkérdezem, -Hogy ízlett? Kizárólag őszinte választ várok.
Csomós András - séf
 
étel
------------
 
A dűlő teret adva közvetlen környezetünk javainak, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a magyar konyha alapanyagaiban legyen meghatározó karaktere a világ gasztro-kultúrájának, ne poros receptjeiben. Nincs is nehéz dolgunk, hiszen több száz őstermelő és kézműves borászat színesíti az így sem fekete-fehér tájegység életét. Rájuk támaszkodva hozzuk el azt az élményt, melyet a vidék ízei táplálnak, és a város forral össze.
 
Ital
------------
 
Miskolc a térség borkereskedelmének központjában, a Kisavas több mint 1000 pincéjével a régió egykori borraktára volt. A dűlő a Kisavas alsó sorának első épülete, amely Miskolc egykori jómódú borkereskedőjének háza volt. Az „étterem” alatti tér már évtizedekkel ezelőtt a borkereskedőház raktáraként üzemelt, folyamatosan bővülő borkínálatunkkal 
reméljük, méltó utódai lehetünk a helynek. Előtérbe helyezzük a kis- és kézműves borászatokat, feltörekvő, fiatal borászokat, melyek közül sokan törekednek az ökogazdaságra. Mindazonáltal több olyan országos hírnévre szert tett népszerű borászat is bekerült a válogatásunkba, akik nélkül kínálatunk elképzelhetetlen.
 
élet
------------
 
Az élet négy színtere nálunk az étterem és a borraktár mellett, az udvar és a kerti konyha, valamint a galéria. Amíg az udvar koncertektől hangos, a kerti konyhából sültek illatoznak. Helyet kaphat itt termelői piac, vagy éppen karácsonyi vásár is, amíg galériában teret adhatunk a képzőművészeteknek.