Ciróka babakoncert a Művészetek Házában

Dátum

2017 okt

15

Web: www.facebook.com/events/887221698119976/
Esemény helyszíne:
Művészetek Háza - 3530Miskolc, Rákóczi u. 5.

Nézze meg térképen
 

2017. október 15-én Ciróka Babakoncert a Művészetek Házában két időpontban is.

Kezdés: 10.30 és 16:00 óra

 
Kitárulnak zeneország kapui: a Ciróka-hangversenyeken a Miskolci Szimfonikus Zenekar művészei és barátai, Zim-züm, a méhecske, Fáncsi, a kiselefánt, Cirmike, a kiscica és Boróka, a kisróka egy-egy kalandos felfedező útra hívják az apróságokat. Természetesen a forgatókönyv összeállítása során az az egyik elsődleges szempont, hogy a néhány hónapos karon ülők és az izgő-mozgó egy-három éves babák is aktívan kivehessék részüket a közös játékból kísérőikkel együtt.
A konvencióktól eltérő interaktív koncerteken játékos, vidám és önfeledt szórakozásnak lehet részese minden csöppség. Mesebeli történeteken keresztül ismerkedhetnek meg a hangszerek világával, az ölbéli- és körjátékok során pedig ritmusérzékük és zenei hallásuk is tökéletesedik. A zene csodás erejének köszönhetően olyan élmények részeseivé válhatnak a legkisebbek is, amelyek egy életen át elkísérik őket.
A Ciróka sorozatban kényelmes, bababarát környezettel várjuk a közönségünket. A műsorok szakmai programjának kialakításán zenepedagógusok, zenészek és gyakorló szülők dolgoztak, akik figyelembe vették a gyerekek speciális igényeit. Itt nem a megszokott értelemben vett zenei nevelés a célunk, hanem elsősorban egy élményt szeretnénk nyújtani, amely magával ragadja őket mindenféle kötöttség és elvárás nélkül. Felkelteni a figyelmüket, és olyan zenei ingerekkel körülvenni őket, amelyeket otthoni környezetükben talán nem kapnak meg. Cél, hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek jól érezzék magukat koncertjeinken.

Ciróka Interaktív koncert a 0-3 éves korosztály számára bababarát környezetben
Helyszín: Művészetek Háza, Galéria
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta

 


 
Városrész
Belváros
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Gyermekrendezvény