Charlie 70 koncert

Dátum

2017 nov

18

Nézze meg térképen
A „Jég Dupla Whiskyvel”, a New York- New York”, a „Zenegép”, a „Könnyű álmot hozzon a szél” és számtalan, ma már örökzöldnek tekinthető sláger előadója, Charlie – Liszt-díjas énekes (kevésbé ismert nevén Horvát Károly) 2017. október 28-án tölti be a 70. életévét.
 
Ebből az alkalomból a budapesti Papp László arénában lesz év végén egy koncertje, de azt megelőzően egy, az ország nagyobb városait érintő „szülinapi” turnéba kezd a smirgli hangú énekes, hogy a vidéki rajongóival is együtt ünnepelhesse ezt a kerek évfordulót. Miskolcon 2017. november 18-án, 19:00 órától ad koncertet.
 
Tervei szerint, hogy nem egy hagyományos Charlie koncertnek nézünk elébe, hisz a 70 év nem csak egy kerek életkort jelent ebben az esetben, hanem igen csak hosszú és gazdag művészi pályát is, amelyből válogatva ez alkalommal számos olyan dal is felcsendül, amelyek korábbi alkotói időszakában hoztak számára sikert, -elég ha csak a Generálra, vagy a Tátrai Bandra gondolunk. 
 
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy igazi életmű koncertnek nézünk elébe, mind tartalmát, mind az apropóját tekintve és talán külön öröm számunkra, hogy a miskolci közönség a születésnapjához igen közeli napon találkozhat, ünnepelhet és örömködhet együtt vele, mert 
 
„AMI SOUL, AZ SZÓL...”
 
És ahogy Charliet ismerjük nagyon és nagyot fog szólni!
 
 
Jegyár: 6590 Ft, Észak-Magyarország Hűségkártya kedvezménnyel 5990 Ft
 
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát és bankkártyát elfogadnak. 
 
Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegypénztárában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában és a JEGY.HU-n.
Városrész
Belváros
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Zene, tánc