Bohemian Betyars / Csaknekedkislány - Helynekem

Dátum

2018 dec

30

Web: www.facebook.com/groups/1441012542889425/files/
Esemény helyszíne:
HELYNEKEM - 3525Miskolc, Széchenyi u. 30.

Nézze meg térképen
Bohemian Betyars / Csaknekedkislány - Miskolc - Helynekem (3530 Miskolc, Széchenyi u. 30.)
2018. december 30. - vasárnap, 19:00 - 23:00

JEGYEK: https://tixa.hu/Bohemian-Betyars--Csaknekedkislany--Miskolc
PAPÍR JEGYEK: Helynekem Konyha

Elővétel: 2000 ft
Helyszín: 2500 ft

◼ A koncertek után Video Disco hajnalig!

BE:
- 23:30 - 00:30 500 HUF
- 00:30 - 03:00 1000 HUF


BOHEMIAN BETYARS

Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás.
A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával.

A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.

Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.

Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.

Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.

Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

https://www.youtube.com/watch?v=qE1j8dXYkh4

http://bohemianbetyars.hu

http://facebook.com/bohemianbetyars

http://instagram.com/bohemianbetyarsCSAKNEKEDKISLÁNY

Bohózat, önirónia, humor, szerelem, lányok, fiúk, tánc. A '60as évek beatjeibe, a magyar '80asok hazai undergroundjába boruló szerelmi csalódás és lendületes tánczene budapesti klubokban érlelt házassága. A Csaknekedkislány magyar könnyűzenei formáció keserédes, elmúlt szerelmeket emlékét magasztaló és egyben megéneklő humoros világával sikerül koncertről koncertre táncra lejteni és mosolyra bírni közönségét. A zenekar 2011-es alakulását követően - a dalszövegíró Csepella Olivér és a dalszerző Konsitzky Dávid kétszemélyes színpadi fellépésével induló, majd két további tag, Fatér Ambrus (dob) és Nagy Dávid (basszusgitár) bővülő - zenekar számos budapesti és vidéki klub illetve fesztivál koncerttel sikerült helyet találnia a magyar alternatív-underground színtéren.

https://www.youtube.com/watch?v=2V2_JqFs0T4

https://www.facebook.com/csaknekedkislany/

http://instagram.com/csaknekedkislany
Városrész
Belváros
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Zene, tánc